Prețuri pachete Premium

Pachetele perfecte pentru site-uri de orice tip și mărime

PROFI

Acces fără stres
la toate serviciile
64 RON/lună
Domeniu GRATUIT
1 an
Magazin online
Da
Spațiu de stocare
5 GB
Limită de trafic
Nelimitat
Folosiți propriul domeniu
Da
Suport clienți prioritar
Da
Conturi de e-mail
100
Google Analytics
Da
Google AdSense
Da
Import produse
Da
Statistici magazin
Da
Feed de produse
Da
Cod de urmărire conversii
Da
Variante produs
Da
Reduceri
Da
Livrare internațională
Da
Înregistrare membri
Nelimitat
Site în mai multe limbi
Nelimitat
Copie de siguranță site
Nelimitat

STANDARD

Servicii echilibrate pentru a vă începe afacerea
38 RON/lună
Domeniu GRATUIT
1 an
Magazin online
Da
Spațiu de stocare
2 GB
Limită de trafic
10 GB
Folosiți propriul domeniu
Da
Suport clienți prioritar
Da
Conturi de e-mail
20
Google Analytics
Da
Google AdSense
Da
Import produse
Da
Statistici magazin
Da
Feed de produse
Nu
Cod de urmărire conversii
Nu
Variante produs
Nu
Reduceri
Nu
Livrare internațională
Nu
Înregistrare membri
100 membri
Site în mai multe limbi
2 limbi
Copie de siguranță site
5 copii de siguranță
Primiți un domeniu propriu GRATUIT pentru 1 an cu oferta noastră specială. În anii următori puteți reînnoi domeniul contra prețului standard practicat pentru domenii.
Spațiul de stocare este spațiul rezervat pentru toate documentele, imaginile și materialele video de care aveți nevoie pe site. O parte a spațiului de stocare este utilizat de conținutul conturilor de e-mail.
Limita de trafic web înseamnă limita de informație aferentă imaginilor și documentelor din site transferată pe calculatoarele vizitatorilor când aceștia vă deschid site-ul. Achiziționați o limită de trafic web mai mare și bucurați-vă de numărul crescut de vizitatori.
Conectați cu ușurință un număr nelimitat de domenii deja deținute sau achiziționați un domeniu nou cu Webnode. Site-ul dvs. va funcționa astfel sub un nume profesionist precum sitemeu.ro, în loc de sitemeu.webnode.ro.
Garantăm suport prioritar tuturor clienților noștri Premium. Vă stăm la dispoziție de luni până vineri și ne străduim să vă răspundem la mesaje în termen de 24 de ore.
Alegeți din formularele pregătite de noi sau creați unele noi în funcție de nevoile site-ului dvs.
Statisticile web în varianta extinsă vă prezintă câte persoane v-au vizitat site-ul, de pe ce site-uri au ajuns la dvs., precum și cele mai populare pagini din site-ul dvs.
Creați adrese de e-mail profesioniste care să se potrivească cu numele domeniului dvs. (ex. ioana@sitemeu.ro).
Faceți-vă site-ul mai interesant cu materiale video pe fundalul paginilor. Noi vă propunem o serie de materiale atractive, dar puteți conecta orice material video de pe YouTube sau Vimeo cu ușurință.
Începeți să vă vindeți produsele și serviciile online. Cu ajutorul funcțiilor oferite de magazinele noastre online puteți să vă prezentați produsele cu ușurință, să le organizați pe categorii, să le etichetați și să afișați prețuri comparative. Sistemul nostru simplu de administrat comenzi și analizat statistici de vânzare vă va ajuta să urmăriți fiecare comandă primită și să vedeți cum merge afacerea în general.
Ștergeți sigla Webnode din subsolul paginii și prezentați-vă site-ul într-un mod mai profesionist. Pentru un plus de branding adăugați propriul favicon în tab-ul browser-ului.
Puteți să conectați contul Google Analytics cu site-ul dvs. foarte ușor! Urmăriți statistici avansate și performanța site-ului.
Câștigați bani afișând reclame pe site-ul dvs. cu Google AdSense. Conectați documentul ads.txt pentru a controla reclamele cui vor fi afișate pe site-ul dvs.
Restricționați accesul la anumite pagini ale site-ului și permiteți doar membrilor aprobați să le vadă. Afișați formularul de înregistrare pe site și administrați ușor solicitările de înregistrare.
Creați un site în mai multe limbi și fiți mai aproape de clienții dvs. internaționali.

Sfat: Această funcție nu include și traducerea efectivă a conținutului site-ului.
Creați o copie de siguranță pentru site înainte de orice modificare majoră și veți putea reveni la versiunea anterioară a site-ului oricând aveți nevoie.
Acest pachet nu include un domeniu gratuit, dar puteți conecta un număr nelimitat de domenii deja deținute sau puteți achiziționa un nou domeniu prin intermediul Webnode.
Importați produsele dintr-un document csv și administrați-le cu ușurință. Adăugați produsele din diverse sisteme și actualizați-le pe toate o dată.
Cu ajutorul statisticilor despre magazin veți putea afla mai multe despre clienți. Aflați ce venit vă aduce magazinul, care sunt cele mai populare produse și care sunt cele mai mari surse de trafic.
Transformați-vă produsele într-un feed de produse în cadrul Google Merchant Center, Facebook și Compari și lasați aceste sisteme să vă aducă noi clienți în magazin.
Conectați-vă magazinul online cu contul dvs. Google Ads și Facebook Pixel. Urmăriți conversiile, rentabilitatea investiției și optimizați-vă campaniile de publicitate.
Vindeți produsele în diverse culori, mărimi, greutăți. Pentru fiecare variantă de produs puteți seta un preț, cod de produs și stoc unic.
Oferiți reduceri și livrare gratuită clienților magazinului dvs. online. Reducerile pot fi aplicate global sau pentru comenzi care depășesc o anumită valoare. În plus puteți crea ușor și coduri promoționale pentru clienți.
Permiteți clienților să comande produsele din diferite țări și oferiți-le modalități de livrare locale.

Întrebări frecvente

Cât de lungi sunt abonamentele pentru serviciile Premium?

Perioada minimă pentru achiziția serviciilor Premium este un an. La achiziția serviciilor pentru mai mult timp economisiți timp și bani. De asemenea nu trebuie să reînnoiți serviciile Premium anual.

De ce aș vrea un domeniu propriu?

Adresa site-ului va fi mai profesională, deoarece numele nu va conține particula ”webnode” (ex. site-meu.ro). Alegând un nume de domeniu clar și ușor de reținut vă veți ajuta clienții să vă rețină numele site-ului și să îl găsească mai ușor.

Voi primi automat domeniul gratuit?

Da, împreună cu pachetul Premium Mini, Standard sau Profi veți primi gratuit posibilitatea de a înregistra un domeniu pentru un an. După confirmarea de către bancă a plății pachetului, veți primi un e-mail cu informații și cu codul voucher-ului pentru înregistrarea ușoară a domeniului. Voucher-ul este valabil pentru 45 de zile de la finalizarea comenzii.

Îmi pot crea propria adresă de e-mail?

Da. Cu ajutorul serviciilor Premium și a domeniului propriu, vă puteți crea propria adresă de e-mail (ex. email@site-meu.ro).

Oferiți reînnoirea automată a serviciilor?

Da. La plata prin PayPal sau card de credit puteți alege reînnoirea automată, iar serviciile vor fi reînnoite automat în fiecare an utilizând informațiile de plată introduse la realizarea achiziției inițiale. Veți fi anunțat prin e-mail înainte de efectuarea plății automate. Reînnoirea poate fi dezactivată oricând, din panoul de administrare al proiectului.

Se poate anula înregistrarea unui domeniu?

Nu. La finalizarea achiziției deveniți proprietarul domeniului, iar înregistrarea nu poate fi anulată.

Pot publica un site gratuit?

Da. Webnode vă permite să creați și publicați un site gratuit. Fiecare site gratuit include hosting de încredere, suport clienți calificat și un număr nelimitat de pagini pentru site.

Există garanția unei rambursări?

Da! Puteți testa serviciile Premium fără griji. Dacă în primele 15 zile de la achiziția serviciilor constatați că acestea nu se potrivesc nevoilor dvs., vă vom rambursa valoarea achitată.

Ce nume de domeniu voi primi și pentru cât timp?

La achiziția oricărui serviciu Premium, puteți alege un nume de domeniu din cadrul ofertei noastre. La prima achiziție a unui pachet Premium Mini, Standard sau Profi veți primi gratuit posibilitatea de a înregistra un domeniu pentru un an. Începând cu al doilea an veți plăti atât pentru pachetul Premium, cât și pentru domeniu.

Ce se întâmplă dacă dețin deja un domeniu înregistrat la un alt registrar?

Cu ajutorul serviciilor Premium, site-ul dvs. poate funcționa sub un nume de domeniu achiziționat de la un alt registrar. După primirea plății, vă vom trimite un voucher pentru înregistrarea gratuită pentru un an a unui domeniu. Puteți utiliza voucher-ul pentru înregistrarea unui domeniu, pentru transferarea unui domeniu deja înregistrat către Webnode sau pentru atribuirea domeniului deținut cu ajutorul DNS records.

Cum procedez dacă doresc rambursarea sumei?

La prima achiziție a serviciilor Premium vă oferim 15 zile în care puteți solicita rambursarea sumei, indiferent de motiv. Rambursările nu sunt posibile pentru reînnoiri și pentru sume plătite cu voucher. Perioada de rambursare de 15 zile nu se aplică înregistrării domeniilor. Odată plătită, comanda pentru un domeniu nu poate fi anulată. Mai multe informații pot fi găsite aici.

Cum funcționează pachetul Premium Limited?

Pachetul Premium Limited nu include un domeniu propriu. Pachetul este ideal pentru cei care doresc să-și utilizeze site-ul sub propriul nume de domeniu, dar nu au nevoie de alte funcții Premium. Acest pachet vă permite să vă conectați manual domeniul cu ajutorul DNS records. Înregistrarea de noi domenii sau transferul domeniilor către Webnode sunt servicii plătite.

Testați Webnode gratuit

Construiți un site gratuit acum și alegeți funcțiile suplimentare mai târziu