Am efectuat mai multe comenzi pentru același serviciu. Ce pot face?

Nu trebuie să vă îngrijorați, factura neachitată nu contează. Sistemul nostru activează serviciile Premium doar după confirmarea plății în contul nostru și toate celelalte comenzi pentru același serviciu sunt anulate automat.

Dacă ați înaintat o comandă din greșeală și nu doriți să achiziționați serviciul Premium, pur și simplu ignorați reamintirile de plată, iar comanda va fi ștearsă automat după trei săptămâni.


Nu puteți găsi răspuns la întrebarea dvs.?