Copia de siguranță a site-ului

Această caracteristică vă permite să realizați o copie de siguranță a conținutului site-ului. Copia este foarte utilă, mai ales atunci când ștergeți din greșeală o pagină sau conținut important din site. Cu ajutorul copiei veți putea recupera cu ușurință partea afectată. Mărimea copiei se adaugă în spațiul de stocare de care beneficiați.

Puteți copia datele în spațiul de stocare și să le recuperați oricând doriți sau puteți descărca versiunea offline pe computerul dvs. Copia conține tot conținutul site-ului, în timp ce versiunea offline este creată din versiunea publicată a site-ului.

Copia de siguranță este disponibilă tuturor pachetelor Premium pentru site personal și magazin online. Pentru site-urile pentru afaceri, copia este disponibilă cu pachetul Profi. Versiunea offline este disponibilă în pachetul Profi pentru toate tipurile de website.

Creează o copie
1. În panoul de administrare faceți click pe "Copie de siguranță a site-ului".

Backup and recovery

2. Faceți click pe "Copie nouă".

Backup and recovery

3. Puteți modifica numele copiei într-un nume sugestiv. Faceți click pe "Creează copie". Copia de siguranță a site-ului va fi descărcată în panoul de administrare al site-ului.

Backup and recovery

Recuperați o copie de siguranță
Dacă doriți să recuperați site-ul dintr-o copie, urmați pașii de mai jos:

1. În fereastra "Copiere și recuperare" faceți click pe copia creată.

Backup and recovery

2. După ce faceți click pe "Recuperează copia" conținutul site-ului va fi înlocuit cu conținutul din cadrul copiei.

Backup and recovery

Descărcarea versiunii offline
1. Atunci când creați o versiune offline, urmați pașii 1 și 2 din cadrul secțiunii "Crează o copie" de mai sus. În fereastra "Creează o copie nouă" bifați "Pregătește copia pentru descărcare" și faceți click pe "Creează copie".

Backup and recovery

2. După crearea versiunii offline faceți click pe "Descarcă".

Backup and recovery

3. Versiunea offline va fi descărcată pe computer în format .zip.

4. Puteți șterge copia de siguranță bifând-o în fereastra "Copiere și recuperare" și alegând "Șterge".

Backup and recovery


Nu puteți găsi răspuns la întrebarea dvs.?