Cum îmi șterg proiectul Webnode?

1. Conectați-vă în contul Webnode la www.webnode.ro. Odată conectat, faceți click pe "Ștergere proiect" în dreptul proiectului pe care nu îl mai doriți.

2. Confirmați că doriți să ștergeți proiectul apăsând butonul "Da, șterge".

delete project

3. Introduceți parola contului dvs. Webnode (pentru a evita ștergerea accidentală a proiectului).

Atenție: După ștergerea proiectului, nu veți mai putea să îl recuperați și întregul conținut va fi șters. Vă rugăm să fiți siguri că într-adevăr doriți să ștergeți proiectul. Din motive tehnice, numele proiectului nu va fi disponibil pentru 30 de zile după ștergerea lui.

Odată ce ați șters toate proiectele, contul dvs. Webnode va fi șters automat după o perioadă de 6 luni; perioada de așteptare este obligatorie.


Nu puteți găsi răspuns la întrebarea dvs.?