Cum să ștergeți un site

1. Pe pagina Proiectele mele selectați proiectul dorit și apăsați Ștergere proiect.

Cum să ștergeți un site

2. Dacă sunteți sigur că doriți să vă ștergeți site-ul, apăsați Da, șterge.

Solicitați o nouă parolă

3. Introduceți parola și alegeți motivul pentru care doriți să ștergeți proiectul. Apăsați Ștergere proiect.

Cum să ștergeți un site

Sfat: Vă rugăm să verificați cu atenție că ștergeți site-ul dorit. Odată ce un site este șters, acesta nu va putea fi recuperat.


Nu puteți găsi răspuns la întrebarea dvs.?