Ștergeți o pagină

1. Apăsați Pagini.

Ștergeți o pagină

2. Alegeți pagina pe care doriți să o ștergeți și apăsați Ștergeți pagina.

Ștergeți o pagină

3. Confirmați ștergerea paginii.

Ștergeți o pagină

4. Publicați modificările realizate în site.

Sfat: Puteți ascunde o pagină din meniu apăsând pe butonul Afișați pagina în meniul site-ului din cadrul meniului Pagini.


Nu puteți găsi răspuns la întrebarea dvs.?