Ștergeți o secțiune din site

1. Plasați săgeata mouse-ului în cadrul secțiunii pe care doriți să o ștergeți. Butonul pentru setări va apărea în partea dreaptă-sus a secțiunii.

Ștergeți o secțiune

2. Apăsați Ștergeți.

Ștergeți o secțiune

3. Confirmați ștergerea.

Ștergeți o secțiune

4. Publicați modificările realizate în site.

Sfat: Dacă doriți să ștergeți secțiunea, dar să păstrați conținutul din cadrul ei, puteți muta conținutul în cadrul altei secțiuni.


Nu puteți găsi răspuns la întrebarea dvs.?