Activați o copie de siguranță a site-ului

1. Apăsați Setări.

Reactivare copie de siguranță

2. În secțiunea Copiere și recuperare apăsați Administrați copiile de siguranță.

Reactivare copie de siguranță

3. Selectați copia de siguranță pe care doriți să o utilizați.

Reactivare copie de siguranță

4. Apăsați butonul Recuperează copia.

Reactivare copie de siguranță

5. Bifați căsuța Da, doresc să recuperez site-ul mei și butonul Confirmă recuperarea.

Reactivare copie de siguranță

6. Ați activat cu succes copia de siguranță a site-ului.

Reactivare copie de siguranță


Nu puteți găsi răspuns la întrebarea dvs.?