Termeni și condiții

Bine aţi venit la Webnode!

Webnode este un serviciu/produs web, aflat în proprietatea şi susţinut de către “Webnode AG”, companie cu sediul social pe Gartenstrasse 3, 6304 Zug, Elveţia.

Termenii și condițiile de față reglementează utilizarea tuturor serviciilor și produselor Webnode incluzând site-ul ”webnode.ro” și conținutul acestuia. Documentul conține informații precum Termenii de utilizare (TDU), Politici cu privire la numele de domenii, Politica de confidențialitate și Contractul de prelucrare a datelor.

FOLOSIND SITE-UL WEBNODE (INCLUZÂND CONŢINUTUL ACESTUIA) ŞI/SAU PRODUSELE ŞI/SAU SERVICIILE SALE, SUNTEŢI DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE CE URMEAZĂ. DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI ŞI CONDIŢII SAU NU DORIŢI SĂ FIŢI LIMITAT DE CĂTRE ACEȘTIA, NU UTILIZAŢI PLATFORMA WEBNODE, PRODUSELE SAU SERVICIILE SALE.

TERMENI DE UTILIZARE (TDU)

Site-ul Webnode, conţinutul acestuia, produsele şi serviciile sale sunt disponibile tuturor utilizatorilor majori, care sunt capabili din punct de vedere legal să încheie contracte. Dovada îndeplinirii acestor criterii poate fi cerută la accesarea tuturor (sau a unor) servicii şi/sau produse, sub forma datelor de identificare sau a datelor de contact.

Acești termeni de utilizare sunt stabiliți între Noi și Utilizatori. Nicio altă persoană nu este îndreptățită să beneficieze de pe urma acestora.

Dacă orice entitate judiciară îndreptățită, decide că oricare dispoziție din TDU este nevalidă sau neaplicabilă, acea dispoziție va fi eliminată din TDU, iar restul termenilor și condițiilor vor continua să funcționeze în deplinătatea puterii legale.

Dacă TDU actuali nu sunt în concordanță cu TDU aflați în vigoare la data înregistrării Dvs. la Webnode, TDU actuali vor prevala, cu excepția cazului în care departamentul de relații pentru clienți din cadrul Webnode va specifica în documentele adiționale furnizate alte clauze.

1. Definiţii

Oriunde în documentul de față se regăsește ”Dvs.” sau ”Utilizator” se face referință la Dvs., utilizatorul site-ului Webnode, la conținutul acestuia, la serviciile și produsele Webnode; prin urmare ”al Dvs.” va fi interpretat în consecință. Prin ”Noi” și ”Webnode” se face referință la Webnode AG; ”al nostru” și ”de Webnode” va fi interpretat în consecință. ”Informații ale utilizatorului” se referă la detaliile personale ce pot fi solicitate de Noi pe webnode.ro și/sau în cursul înregistrării și/sau al achiziției oricăror servicii și produse Webnode. ”Site-ul nostru” se referă la site-ul webnode.com și la toate paginile web asociate acestuia. Totuși ”site Webnode” se referă și la site-uri ale Utilzatorilor Noștri create în urma folosirii platformei Webnode. ”Parte terță” se referă la orice persoană/entitate/companie care nu este asociată cu Webnode AG.

2. Servicii disponibile

2.1 Versiunea gratuită

Varianta de bază Webnode pentru crearea şi găzduirea de website-uri este complet gratuită pentru toți Utilizatorii. Caracteristicile versiunilor Noastre gratuite depind de tipul de website creat. Versiunea gratuită a site-ului personal prezintă 100 MB spațiu de stocare, iar site-ul pentru afaceri 10 MB spațiu de stocare; ambele site-uri beneficiază de 1 GB trafic de date pe lună, și de o versiune mobile a site-ului. Versiunea gratuită pentru site-ul pentru comerț electronic (magazinul online) beneficiază de 10 MB spațiu de stocare, 1 GB trafic de date pe lună, o versiune mobile a site-ului, posibilitatea de a avea 10 produse disponibile în magazinul online și plata prin card bancar via PayPal.

2.2 Servicii Premium

Odată ce ați identificat o nevoie specifică, precum mărirea spațiului de stocare, achiziționarea propriului domeniu sau crearea unui design unic pentru site, modelat conform instrucțiunilor dumneavoastră, puteți achiziționa unul sau mai multe dintre serviciile noastre Premium. În momentul de față serviciile Premium conțin caracteristicile menționate mai sus, dar și serviciul Premium de relații cu clienții, salvarea și recuperarea site-ului, statistici business, posibilitatea de a personaliza subsolul site-ului, campanii de publicitate online și multe alte servicii deja disponibile sau în curs de lansare.

3. Servicii contra cost

3.1 Preţuri

Toate serviciile au un preţ fix sau un interval de preţuri stabilite în funcție de munca şi timpul necesare pentru a le realiza. Aceste preţuri pot fi subiectul unor ajustări ţinând cont de schimbările mediului de afaceri sau pot fi înlocuite temporar de preţuri promoţionale. Prețurile sunt exprimate în moneda locală sau în dolari americani (USD). Pentru a accesa lista noastră de prețuri faceți click aici.

3.2 Achiziţionarea serviciilor Premium

Toate serviciile noastre Premium sunt disponibile în panoul de administrare al proiectului Dvs., dar pot fi accesate de asemenea și la https://www.webnode.ro/pricing/. Pentru mai multe informaţii sau dacă doriţi să achiziţionaţi unul dintre serviciile noastre Premium, puteți contacta departamentul nostru de relații pentru clienți la https://www.webnode.ro/contact/.

4. Numele domeniului (serviciu contra cost)

4.1 Înregistrarea numelui domeniului și dreptul de proprietate

Persoana sau entitatea care achiziționează un domeniu este proprietarul legal al acestuia. Webnode intervine doar ca un Administrator Tehnic și interfață (agent) între Dvs. și organizația ce alocă numele domeniului. Totuși dacă Dvs. (proprietarul domeniului) decideți să nu reînnoiți domeniul, Webnode nu este responsabil pentru orice probleme ar putea să apară ca și rezultat al expirării domeniului sau după expirarea acestuia. De asemenea, vă rugăm să luați în considerare faptul că nu toate domeniile beneficiază de o perioadă de așteptare din momentul expirării lor. Prin urmare dacă nu reînnoiți domeniul la timp, riscați să-l pierdeți în favoarea unei alte persoane. În cazul tuturor domeniilor transferul este implicit blocat. Domeniile pot fi deblocate la solicitarea proprietarului.

4.2 Reînnoirea domeniului

Domeniul poate fi reînnoit începând cu data achiziției și până în ziua de dinaintatea datei de expirare menționate în panoul de administrare al proiectului. Data expirării se referă la ziua în care domeniul Dvs. va deveni nevalid, prin urmare la ziua în care acesta va înceta să mai funcționeze. Reînnoirea Domeniului este considerată efectuată când data plății precede data expirării. Data plății este marcată atunci când entitatea plătitoare (adică furnizorul metodei de plată) confirmă efectuarea cu succes a plății. Dacă Reînnoirea Domeniului nu este plătită la timp, domeniul intră în Carantină. Puteți retrage domeniul din carantină, dar această acțiune (restabilirea numelui domeniului) se realizează contra cost. Pentru gTLD (generic top level domain - ex. com, net, org) costurile sunt de 150 USD (sau 100 EUR). Prețurile pentru restaurarea altor TLD pot varia și încep de la 150 USD (sau 100 EUR).

4.3 Anularea înregistrării

Domeniile sunt proprietatea celor care le-au achiziționat din momentul finalizării procedurii de achiziție. Prin urmare înregistrarea nu poate fi revocată și, în consecință, rambursarea valorii nu poate avea loc.

4.4 Înregistrarea privată a domeniului

Vă puteţi înregistra numele domeniului şi păstra în continuare datele de contact confidenţiale/anonime pentru a evita primirea de mesaje tip SPAM (mesaje electonice nesolicitate) sau pentru a nu fi găsit în bazele de date. În timpul procesului de înregistrare vi se cer date de contact, dar acestea vor fi utilizate doar pentru realizarea plăților (de ex. pentru a crea o factură). De asemenea informațiile furnizate nu vor fi dezvăluite. Serviciul de înregistrare privată a domeniilor este oferit de și în conformitate cu Termenii de utilizare a Anounymouse Domains s.r.o., Nr. înregistrare: 28296800, cu sediul pe Hlinky 995/70, Staré Brno, 603 00 Brno, Cehia sau a altor părți terțe. Condițiile de utilizare a serviciilor sunt prezentate aici: http://www.anonymousedomains.com/service-agreement.html

5. Contractul și Revocarea contractului

5.1 Contractul

Un Contract cu efect juridic este inițiat între Dvs. și Webnode în momentul în care comandați un serviciu și va fi îndeplinit odată ce plata va fi finalizată. ”Finalizat cu succes” definește faptul că suma totală de plată a fost achitată și o factură este disponibilă în panoul de administrare al contului Dvs. Webnode în secțiunea ”Gerstionare internă”, subsecțiunea ”Servicii achiziționate și facturi”. Există o perioadă de 15 zile în care puteți solicita anularea serviciului și rambursarea valorii plătite. Acest proces urmează un set specific de criterii și reguli. (Vă rugăm să consultați Paragraful 6.5.)

5.2 Revocarea contractului

Anularea oricărui serviciu poate fi solicitată în orice moment, dacă nu doriți să solicitați rambursarea valorii plătite. De asemenea anularea, achiziționarea serviciilor și solicitarea modificării serviciilor curente (de ex. orice poate influența funcționarea proiectului Dvs.) trebuie prezentată de către Dvs. (proprietarul proiectului) în scris (prin email) şi de pe adresa de e-mail folosită la înregistrarea proiectului.

5.3 Durata contractului

Durata unui contract între Dvs. și Webnode este de la 1 până la 10 ani. Contractele pentru domeniile au o durată de valabilitate minimă de 1-2 ani (depinzând de condițiile furnizorului) și maximă de 10 ani. Pentru restul serviciilor furnizate de Webnode, dacă nu este menționată o durată specifică la momentul achiziției, contractul se încheie odată cu furnizarea serviciului.

6. Plăți/Taxe și Rambursări

6.1 Modalități de Plată

Serviciile Premium pot fi plătite prin card bancar, PayPal, transfer bancar sau alte metode de plată specifice țării respective (incluzând depozit bancar în contul bancar al Webnode).

În cazul transferurilor bancare, toate informațiile necesare sunt disponibile în formularul de comandă al serviciului Premium. De asemenea, vă rugăm să luați în considerare faptul că toate taxele adiționale transferului bancar vor fi suportate de către Dvs., nu de către Webnode.

Notă: Este responsabilitatea Dvs. să completați informațiile personale pe solicitarea de plată. Vă rugăm să vă asigurați că toate câmpurile sunt completate și datele personale furnizate sunt corecte. Webnode nu este responsabil pentru cererile nefinalizate datorate informațiilor insuficiente sau furnizate greșit.

6.2 Procesarea plăților

Dacă utilizați cardul bancar sau contul PayPal pentru realizarea unei achizițiii, autorizați Webnode (fie direct, fie prin intermediul afiliaților săi, a subsidiarelor sale sau a altor părți terțe) să colecteze plata de pe cardul sau din contul dvs. În timpul procesului de finalizare a plății vom salva datele dvs. de plată pentru ca să le puteți utiliza și pe viitor, astfel încât reînnoirea automată (6.3) și achiziția altor servicii să se desfășoare mai rapid și mai ușor. Întregul proces de plată este securizat.

6.3 Plăți recurente (reînnoirea automată a serviciilor)

Dacă ați utilizat cardul bancar sau contul PayPal pentru realizarea unei achiziții este posibil să beneficiați de posibilitatea de a vă reînnoi automat serviciul. Frecvența reînnoirii plății poate fi lunară sau anuală, în funcție de modalitatea de plată aleasă. Pentru reînnoirile anuale, suma de plată este încasată înainte de data expirării serviciilor.

Reînnoirea automată poate fi anulată în orice moment din panoul de administrare al proiectului dvs. În cazul în care nu anulați dvs. personal reînnoirea automată, autorizați Webnode să retragă plata pentru servicii de pe cardul sau din contul dvs.

6.4 Data plății și data activării

Data efectuării plății este stabilită în momentul confirmării primirii sumei datorate de către entitatea selectată (de ex. furnizorul modalităţii de plată). În ceea ce privește plățile realizate prin card bancar sau prin PayPal, suma este scăzută imediat din contul dumneavoastră. În plus, data plății și data activării sunt aceleași, cu excepția cazului în care recuperarea întregii sume a comenzii trebuie realizată în mod manual. În acest caz, activarea poate fi întârziată cu câteva zile.

6.5 Solicitări de rambursare

Toate serviciile Premium, cu excepția înregistrării domeniilor, sunt rambursabile în termen de 15 zile de la data activării. Rambursarea este posibilă doar în cazul primei achiziții a serviciilor Premium. Webnode nu va rambursa alte achiziții ulterioare, inclusiv reînnoirea automată a serviciilor realizată prin plăți recurente. Voucher-ele nu sunt rambursabile sub nicio formă.

Nu există posibilitatea de rambursare a valorii domeniilor deja înregistrate. În cazul în care ați primit împreună cu pachetul Premium achiziționat, un voucher pentru înregistrarea gratuită a unui domeniu și solicitați rambursarea după înregistrarea domeniului, valoarea returnată va fi echivalentul prețului pachetului Premium, excluzând valoarea voucherului pentru înregistrarea gratuită a domeniului.

Dacă – în cazul campaniilor de promovare online – o terță parte (Google) decide blocarea campaniei create datorită produsului/ serviciului contestabil oferit de campanie, nu este posibilă solicitarea rambursării valorii serviciului. În astfel de cazuri Webnode nu își asumă răspunderea posibilei pierderi financiare suferite de utilizator.

Pentru a solicita anularea contractului contactați prin e-mail departamentul de relații pentru clienți. (Vă rugăm să consultaţi Articolul 5.)

Pentru anularea pachetelor Premium în interval de 15 zile, nu este necesară nicio justificare; totuși vă rugăm să ne comunicați motivul anulării pentru a ne putea adapta serviciile nevoilor clienților noștri.

În cazul unei solicitări autorizate de anulare a oricărui serviciu Premium, cu excepția pachetelor Premium și a înregistrări domeniilor, trebuie să ne specificați un motiv al acțiunii de anulare. Pentru toate cazurile menționate mai sus, motivele care pot determina o rambursare sunt:

 • (a) Încetarea completă a serviciilor (incluzând şi versiunile gratuite);
 • (b) Probleme tehnice repetare în cadrul serviciului, care împiedică buna funcţionare a proiectului dumneavoastră;
 • (c) Incapaciatea furnizării unui serviciu achitat complet (cu confirmarea de plată).

Notă: Webnode îşi rezervă dreptul să revizuiască motivul anulării pe care dumneavoastră l-ați invocat și să decidă asupra acceptării sau refuzării solicitării dumneavoastră.

6.6 Data și metoda de rambursare

Rambursarea valorii achitate se va realiza în termen de 60 de zile de la data la care Webnode a fost notificat de acțiunea de rambursare şi va fi procesată prin aceeaşi metodă de plată (cu excepţia depozitului direct) sau printr-un voucher de rambursare nereturnabil. Dezactivarea serviciului va fi realizată simultan cu rambursarea.

7. Utilizarea site-ului

'Utlilizarea website-ului Webnode, a conţinutului acestuia, a serviciilor şi produselor sale este definită de paragrafele 7.1 - 7.8. Activităţile care contravin sau care sunt interzise de aceste paragrafe, violează TDU, făcându-vă astfel pasibili de acțiune disciplinară și urmărire penală. Pentru mai multe informații vă rugăm consultați articoul 10.

7.1 Conţinutul site-ului

Nu veți posta sau distribui pe/prin site-ul creat pe platforma Webnode materiale de natură defăimătoare, amenințătoare, obscene, dăunătoare, pornografice sau de natură ilegală, indiferent de tipul acestora. De asemenea, materialele care violează sau încalcă în orice fel drepturile noastre sau drepturile altora (incluzând dar nelimitându-se la dreptul la proprietate intelectuală sau dreptul la confidențialitate) sunt absolut interzise, precum sunt și activitățile ce pot cauza situații primejdioase sau inconveniențe nouă sau altora. Mai mult, nu veți exprima opinii vulgare, sexiste, rasiste sau ofensatoare, indiferent de natura lor. Ne încurajăm utilizatorii să se trateze reciproc într-o manieră respectuoasă și politicoasă.

7.2 Proprietatea conținutului site-ului

Nu veți posta sau face disponibil prin site-ul creat cu Webnode materiale care nu sunt proprietarea dumneavoastră, fără consimțământul expres al proprietarului legal al materialului în cauză.

7.3 Participarea la evenimente

Veți respecta regulile oricărui tip de competiție, promoție, campanie de marketing la care participați pe site-ul nostru.

7.4 Împiedicarea funcționării

Nu vă veți angaja în niciun fel de comportament sau acțiune care poate afecta funcționarea sau securitatea site-ului Webnode și nici nu veți cauza inconveniențe fără motive întemeiate personalului nostru.

7.5 Identitatea dumneavoastră

Nu vă veți da drept altă persoană/entitate și nici nu veți reprezanta în mod denaturat afilierea dumneavoastră cu o persoană/entitate.

7.6 SPAM (mesaje electronice nesolicitate)

Nu vă veți promova site-ul creat cu Webnode prin trimiterea de mesaje tip SPAM (de ex. email-uri trimise fără acordul proprietarilor conturilor respective).

7.7 Software robot

Nu veți folosi software robot (sau alt software care nu aparține platformei Webnode) pentru a crea noi site-uri Webnode sau pentru a accesa sau modifica site-urile Webnode.

7.8 Soluţii improvizate

Nu veţi folosi soluţii improvizate indiferent de natura lor pentru a depăşi limitele pachetului sau limitele oricărui serviciu sau caracteristici care țin de Webnode.

8. Proprietatea intelectuală

Toate materialele cu copyright, mărcile înregistrate și alte drepturi de proprietate intelectuală sau conținut furnizat de către site-ul Webnode vor rămâne mereu în proprietatea noastră sau a licențiatorilor noștri. Nu veți folosi aceste materiale sau conținuturi fără autorizația noastră sau a licențiatorilor noștri. Mai mult, vă este permis să folosiți aceste materiale doar în maniera descrisă în cadrul termenilor și condițiilor, și nu în alt mod. Nu veți copia, reproduce, distribui sau exploata comercial, nici nu veți beneficia/profita în nici un fel de aceste materiale sau conținuturi, nici nu veți asista/facilita o parte terță în desfășurarea de acțiuni ca și cele menționate mai sus.

Mai mult, dacă ați luat la cunoștință de o astfel de distribuire sau exploatare comercială, sunteți de acord să ne informați imediat.

9. Confidențialitate

Toate informațiile colectate sunt prelucrate în modul și cu limitările menționate cadrul Politicii de confidențialitate .

10. Încălcarea termenilor noștri

Neconformarea cu condițiile specificate în articolul 7, și/sau participarea în activități ce nu respectă acești TDU vă supun riscului de acțiuni disciplinare sau urmărire penală. Decizia de a iniția o acțiune disciplinară (incluzând, dar nelimitându-se la întreruperea tuturor serviciilor) este la discreția Webnode.

Vă rugăm să raportați eventuale abuzuri ai termenilor de utilizare, sau ai termenilor și condițiilor către compania noastră sau autorităților locale competente. Pentru a ne informa de astfel de activități, vă rugăm să faceți click aici.

11. Întreruperea/anularea serviciilor

Ne rezervăm dreptul de a anula sau suspenda imediat și pe termen nelimitat serviciile noastre de care beneficiază proiectul dumneavoastră, dacă încălcați sau dacă avem motive întemeiate să credem că veți încălca termenii și condițiile noastre. De asemenea vom întrerupe serviciile noastre către dumneavoastră, la discreția noastră, dacă vă angajați într-o conduită pe care noi o considerăm inacceptabilă.

12. Clauză de exonerare

NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU DAUNELE LA ADRESA UTILIZATORILOR SAU A PĂRȚILOR TERȚE SAU A HARDWARE-ULUI CE POT APĂREA DIRECT, INDIRECT SAU ACCIDENTAL CA REZULTAT AL CONECTĂRII CU SERVICIILE ȘI/SAU PRODUSELE NOASTRE, INCLUZÂND DESCĂRCAREA DE MATERIALE PRIN SERVICIILE NOASTRE. NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU DAUNELE LA ADRESA UTILIZATORILOR SAU PĂRȚILOR TERȚE CA REZULTAT AL INCAPACITĂȚII DE A UTILIZA SERVICIILE ȘI/SAU PRODUSELE NOASTRE SAU CA REZULTAT DIRECT, INDIRECT AL ACESTUI FAPT. PRIN URMARE, UTILIZAREA SERVICIILOR NOASTRE ESTE LA DISCREȚIA DUMNEAVOASTRĂ ȘI PE PROPRIUL RISC. SUNTEȚI UNIC RESPONSABIL/Ă DE ORICE DAUNE LA ADRESA COMPUTERULUI DUMNEAVOASTRĂ, SAU ALTUI DISPOZITIV SAU PIERDEREA DE DATE CA REZULTAT AL DESCĂRCĂRII UNOR ASTFEL DE MATERIALE.

PRIN CONTINUAREA UTILIZĂRII SITE-ULUI WEBNODE, ÎNȚELEGEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD ÎN MOD EXPRES CU FAPTUL CĂ UTILIZAREA SITE-ULUI WEBNODE, A SERVICIILOR ȘI PRODUSELOR NOASTRE ESTE REALIZATĂ PE PROPRIUL RISC ȘI FAPTUL CĂ SITE-UL WEBNODE, SERVICIILE ȘI PRODUSELE SUNT FURNIZATE ”CUM SUNT” ȘI ”CUM SUNT DISPONIBILE”. DE ASEMENEA LUAȚI LA CUNOȘTINȚĂ ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU FAPTUL CĂ NOI NU SUNTEM RESPONSABILI DE DISPONIBILITATEA ȘI/SAU FUNCȚIONABILITATEA ORICĂROR SITE-URI ALE PĂRȚILOR TERȚE ȘI/SAU MATERIALE PE CARE LE PUTEȚI ACCESA PRIN SITE-UL WEBNODE.

12.1 Părțile terțe

Nu susținem și nu suntem responsabili pentru conținutul, publicitatea, produsele sau serviciile disponibile prin intermediul site-urilor părților terțe.

Orice tranzacții între dumneavoastră și orice parte terță găsită pe sau prin intermediul site-ului Webnode, incluzând plata și livrarea de produse, servicii sau alți termeni, condiții, garanții sau elemente asociate cu astfel de tranzacții sunt realizate între dumneavoastră și entitatea în discuție. Prin urmare, nu suntem responsabili și nici pasibili pentru orice pierderi/daune ce pot apărea în urma acestor acțiuni.

12.2 Excluderea de la garanție

Webnode, filialele sale, licențiatorii săi NU vă garantează următoarele:

 • (a) Utilizarea serviciilor şi produselor va îndeplini toate așteptările;
 • (b) Utilizarea serviciilor şi produselor va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori, viruși;
 • (c) Orice informaţie obţinută ca şi rezultat a utilizării serviciilor şi produselor va fi precisă sau de încredere;
 • (d) Defecte în operarea sau funcționarea oricărui software furnizat ca parte a serviciilor vor fi corectate;

Nici o îndrumare sau informaţie, verbală sau scrisă, obţinută de la Webnode prin sau de la serviciile noastre nu va crea o garanţie, atâta timp cât nu este expres definită în termeni.

Webnode declină în mod expres toate garanțiile și condițiile de orice fel, exprimate sau implicite, incluzând, dar nelimitându-se la garanțiile și condițiile menționate de comercializare, create cu un anumit scop și neîncălcate.

13. Limitarea răspunderii

Supus dispoziției generale a Clauzei de exonerare (Articolul 12) de mai sus DUMNEAVOASTRĂ ÎNŢELEGEŢI ŞI SUNTEŢI DE ACORD ÎN MOD EXPRES CU FAPTUL CĂ WEBNODE, FILIALELE SALE, LICENŢIATORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU CONDIŢIILE AFLATE ÎNTRE PARAGRAFELE 13.1 şi 13.4.

13.1 Generalități

Orice daune directe, indirecte, accidentale, subsecvente sau exemplare vor fi suportate de dumneavoastră, oricare ar fi cauza și motivul. Sunt incluse, dar nu limitate la, pierderea de profit (suportată direct sau indirect), pierderea de clienți sau reputaţie a afacerii, pierderea de date, costul înlocuirii de bunuri și servicii, sau alte pierderi intangibile.

Orice pierderi sau daune vor fi suportate de către dumneavoastră, incluzând dar nefiind limitate la:

 • (a) Încrederea plasată pe integritatea, precizia sau existența publicității, sau ca și rezultat al oricărei relații sau tranzacții dintre dumneavoastră și un agent de publicitate sau sponsor al cărui publicitate apare pe site;
 • (b) Orice modificări pe care Webnode le poate aduce serviciilor, sau orice încetare permanentă sau temporară a serviciilor (sau oricărei caracteristici cuprinse în servicii);
 • (c) Ştergerea, coruperea, sau incapacitatea de a stoca orice conţinut sau alte date de comunicare întreţinute sau transmise prin utilizarea serviciilor;
 • (d) Incapacitatea dumneavoastră de a furniza către Webnode informațiile precise despre cont;
 • (e) Incapacitatea dumneavoastră de a păstra confidențialitatea și securitatea detaliilor contului și a parolei;

13.2 Jurisdicţie

Limitarea răspunderii Webnode față de dumneavoastră în paragraful 13.1 va intra în acțiune indiferent dacă Webnode a fost sau ar fi trebui să fie anunțat de posibilitatea apariției oricăror astfel de pierderi. De asemenea, se vor aplica și limitările care sunt legale în jurisdicția dumneavoastră.

13.3 Informațiile furnizate pe site-urile Webnode

Nu suntem responsabili, nici răspunzători de:

 • (a) Materiale scrise de către utilizatori, în special cele postate pe blog-uri și/sau forumuri. În plus, nu susținem astfel de materiale și ne rezervăm dreptul de a monitoriza aceste contribuții, si de asemenea , de a răspunde, de a comenta, de a edita, de a refuza postarea sau de a șterge oricărui conținut aflat pe blog-uri și/sau forumuri la discreția noastră. Totuși, incapacitatea de a înlătura un anumit material nu constituie o aprobare sau acceptare din partea noastră;
 • (b) Precizia, sincronizarea sau exactitatea informațiilor/declarațiilor de pe site-ul Webnode. Nu vom fi responsabili/răspunzători pentru afirmațiile, sfaturile și/sau opiniile generate de către utilizatori pe blog-uri și forumuri (cu excepția măsurilor impuse de lege). Dacă aveți orice plângere la adresa altui utilizator, ca urmarea a acțiunilor/ opiniilor exprimate, acceptați să înaintați o plângere legală doar împotiva acelui utilizator, și nu împotriva Webnode;
 • (c) Calitatea, precizia și forma site-ului Webnode, cu excepția a ceea ce este solicitat de către lege. Totuși, ne vom angaja în toate eforturile rezonabile pentru a furniza serviciile noastre în cea mai profesională manieră;
 • (d) Orice denaturări frauduloase realizate de noi și în legătură cu decesele sau vătămările personale cauzate de către neglijența noastră. Nu vom fi responsabili și nici răspunzători față de dumneavoastră pentru orice altă pierdere/daună suferită de către dumneavoastră sau de o parte terță ca rezultat al utilizării site-ului Webnode.

14. Procesul de îmbunătățire permanentă

Calitatea serviciilor și produselor noastre reprezintă principala noastră preocupare. Prin urmare sistemul nostru este subiectul unui proces de îmbunătățire permanentă (CIP- Continuous Improvement Process) atât pe partea tehnică, cât și pe cea tehnologică.

15. Feedback

Ca parte a dorinței noastre pentru a atinge excelența, Webnode AG primește comentarii și sugestii la adresa unor sau a tuturor conditiilor și politicilor ce apar în Termenii de utilizare. Pentru a contribui cu comentariile/sugestiile dumneavoastră, contactați departamentul nostru de relații pentru clienți sau trimiteți-ne un e-mail la: support@webnode.ro

16. Modificarea și actualizarea Termenilor

Webnode AG își rezervă dreptul la discreția sa de a actualiza, în orice moment, Termenii și condițiile pentru a lua în considerare orice modificări legale, în domeniul de activitate sau de orice altă natură aduse status quo. Cea mai actualizată versiune a acestui contract este disponibilă pe site-ul “webnode.com”. Dacă o actualizare modifică în mod semnificativ drepturile Dvs. vă vom anunța cu o durată de timp rezonabilă înainte de intrarea în vigoare a modificării. Puteți refuza orice modificări aduse acestor Termeni încetând folosirea site-ului, produselor și serviciilor Webnode. Recomandăm insistent tuturor Utilizatorilor să citească acest contract și să îl verifice regulat. Documentele intră în vigoare la data ultimei lor actualizări.

Observație: Pentru a îmbunătăți experiența dvs. cu serviciile noastre, publicăm traduceri ale tuturor documentelor privind Termenii de utilizare. În cazul unor diferențe între această versiune și cea în engleză, versiunea în engleză domină. Această versiune este disponibilă la www.webnode.com.